PARTICULIER

FLINK SPORTS

Voor alle individuele leden (= particuliere of consumentenmarkt) van de sportclub kan het zeer interessant zijn om gebruik te maken van de expertise en het volume van FLINK SPORTS.

U hebt geen omkijken naar contracten en tarieven, wij bekijken dit jaarlijks voor u, zonder zorgen.

Probleemloos overstappen hoort bij onze servicebelofte.

Groene Stroom

Tijdens het opwekken van traditionele (grijze) energie wordt het milieu belast, energie mag ‘groene energie’ genoemd worden als tijdens het opwekken het milieu niet belast wordt. Het wordt dan ook opgewekt met behulp van natuurlijke bronnen, zoals de wind en zon. Tijdens het opwekken van duurzame zonne- en windenergie vindt er geen CO2-uitstoot plaats, wat dus een positieve bijdrage geeft aan het milieu.

Kijkend naar de markt zijn er vier grote duurzame bronnen waarmee groene stroom kan worden opgewekt, namelijk; windenergie, zonne-energie, biomassa en waterkracht.

Grijze Stroom

Grijze energie is de tegenhanger van groene energie. Deze is niet duurzaam en wordt niet milieuvriendelijk opgewekt. Allereerst worden er fossiele brandstoffen (lees: aardolie, steenkool en aardgas) gebruikt welke op den duur opraken, tevens wordt het milieu belast met CO2-uitstoot. De Nederlandse overheid heeft als doel gesteld voor 2021 dat van de totale energieproductie 14% opgewekt moet worden door duurzame bronnen.

Heeft uw vragen?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP